Gaming

Οι 12 ομάδες που εξασφάλισαν το εισητήριό τους για τη BlizzCon

Βόρεια Αμερική

  •  Astral Authority (NA #1 seed)

Όταν σχηματίστηκαν πριν την Φθινοπωρινή σεζόν, τότε γνωστοί ως Murloc Geniuses, δεν πίστευαν πως θα κατόρθωναν κάτι τέτοιο. Στη σκηνή του HoTS, τα μεγάλα ονόματα της βόρειας Αμερικής ήταν η Team Naventic και η Gale Force eSports, ενώ η Crescendo (τώρα γνωστή ως Denial eSports), ήταν η επερχόμενη μεγάλη δύναμη. Τελικά, κατάφεραν να βάλουν σε όλους τα γυαλιά, καθώς οι Astral Authority κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη BlizzCon 2016 και το μόνο που τους απομένει είναι να μας βάλουν τα γυαλιά κερδίζοντας στο τελικό της BlizzCon.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ο CauthonLuck αποτελεί σήμερα έναν από τους καλύτερους Βορειοαμερικανούς ranged Assassin/Specialist  player και ιδρυτικό μέλος της ομάδας.

Ο Fury είναι ένας από τους καλύτερους Βορειοαμερικανούς Warrior player και επίσης γνωστός για τις επιλογές του, καθώς δεν παίζει μόνο ήρωες που είναι γνωστοί για τα meta τους. Ανήκε στους Gale Force eSports κατά τη διάρκεια των Summer Globals.

Ο Jun μπορεί να έκανε μια τεράστια βουτιά κατά τη διάρκεια των πρώτων Βορειοαμερικάνικων Fall regional, αλλά τώρα θεωρείται το καλύτερο Support της Βόρειας Αμερικής.

  •  Denial eSports (NA #2 seed)

Όταν η Cloud9 κέρδισε στη περσινή BlizzCon, κανένας δεν πίστευε πως σε λιγότερο από ένα χρόνο, η ομάδα αυτή θα αποτελούσε παρελθόν. Όμως, ο k1pro και ο KingCaffeine κατάφεραν να σχηματίσουν μια νέα ομάδα, τη Crescendo. Μετά από επιτυχίες, κατάφεραν να φέρουν στην ομάδα τον iDream που ήταν επίσης στους πρώην Cloud9. Με 3 από τα 5 μέλη του ρόστερ να είναι πρώην μέλη της πρώην Cloud9 μπορεί να θεωρηθεί πως θα υπερασπιστούν τον τίτλο του BlizzCon Champions και την πρωτιά στη BlizzCon.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ο KingCaffeine είναι ένας από τους καλύτερους Βορειοαμερικανούς warrior player και πρώην μέλος της C9. Είναι γνωστός για τα plays του στο Muradin και στο Leoric.

Ο k1pro θεωρείται ένας από τους καλύτερους Βορειοαμερικανούς παίκτες πιο πολύ λόγω της καριέρας του παρά το γεγονός πως δεν έχει τεράστια γκάμα στις επιλογές του πάνω στους ήρωες. Παρόλα αυτά έχει βελτιώσει την αδυναμία του και πλέον έχει μια τεράστια γκάμα ηρώων στο δυναμικό του σε pro playing level. Τέλος, είναι κι αυτός πρώην μέλος της C9.

Ο Glaurung έχει θεωρηθεί ένας από τους καλύτερους Βορειοαμερικανούς melee assassin/bruiser player στο region του για αρκετό καιρό.

Μια ματιά στο region

Παρόλο που στη περσινή BlizzCon μια ομάδα από αυτό το region κέρδισε την πρωτιά, η Βόρεια Αμερική θεωρείται το πιο αδύναμο region φέτος και δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες.

Η Astral Authority φάνηκε μεν καλή ως ομάδα, αλλά δεν έχουν την εμπειρία ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος και δεν έχουν ανταγωνιστεί ομάδες άλλων region.

Από την άλλη πλευρά, η Denial eSports, μπορεί να τα πάει καλά και να υπάρχουν προσδοκίες λόγω του ρόστερ της, αλλά δεν έχει δημιουργικότητα όσον αφορά στην επιλογή των ηρώων, όπως η πρώην Cloud9. Οπότε, αν δεν βρουν γρήγορα κάποια στρατηγική στην επιλογή τους δεν θα καταφέρουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Europe

 Team Dignitas (EU #1 Seed)

Θεωρούνταν ανερχόμενη δύναμη από το περσινό BlizzCon, κατάφεραν να μείνουν στο ίδιο επίπεδο τόσο στην Ευρωπαϊκή σκηνή όσο και στην παγκόσμια για το 2016, και προφανώς η ομάδα που έχει διατηρηθεί περισσότερο και πιο επιτυχημένη ομάδα εκτός συνόρων πέρα από τους MVP Black. Και οι δύο κέρδισαν στα Ευρωπαϊκά regional κατά τη διάρκεια της Φθινοπωρινής σεζόν, παίρνοντας τη θέση των mYinsanity (πλέον γνωστοί ως Misfits) ως την τοπ Ευρωπαϊκή ομάδα.

Δυστυχώς, ο AlexTheProG αποσύρθηκε μετά από το 2ο EU Regional και στη θέση του μπήκε το πρώην μέλος, Atheroangel. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πως παίζουν στη φετινή BlizzCon και ίσως να μπορέσουν να κερδίσουν την πρωτιά που τους ξέφυγε πέρυσι μέσα από τα χέρια τους.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ο Bakery είναι ο αρχηγός της ομάδας και το support της. Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και σεβαστούς παίκτες της σκηνής του HoTS.

O JayPL μπορεί να παίξει melee Assassins και bruisers εξίσου καλά, ενώ μπαίνει στο ρόλο του tank, αν χρειαστεί, οπότε χαρακτηρίζεται για την ευελιξία του.

  •   Fnatic (EU #2 Seed)

Μια ομάδα αποτελούμενη μόνο από Σουηδούς παίκτες και είναι μέσα στις τοπ 3 Ευρωπαϊκές ομάδες. Παρόλα αυτά κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στους 16 καλύτερους του κόσμου. Η δουλειά τους και όλες οι προσπάθειές καρποφόρησαν μετά τη νίκη τους έναντι της Misfits με 2-1, μια νίκη που τους πρόσφερε τη 2η θέση στο region τους και το εισιτήριο για το BlizzCon. Είναι η πρώτη τους προσπάθεια σε διεθνή οργάνωση και είναι η ευκαιρία τους να μας εντυπωσιάσουν με τα play τους.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Πρώην μέλος της Team Dignitas, ο Wubby είναι ένας από τους καλύτερους Assassin/bruiser player στην Ευρώπη.

Γνωστός στον κόσμο του Twitch για τις κραυγές του όταν κερδίζει, ο Breez είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους warrior player στην Ευρώπη.

Μια ματιά στο region

Η Ευρώπη διαθέτει στο δυναμικό της τρεις ομάδες που είναι γνωστές στην παγκόσμια σκηνή και σαν δύναμη είναι πίσω από την Κορέα. Όμως, είναι ανησυχητικό που φέτος η Team Dignitas δεν θα έχει στο δυναμικό της τον AlexTheProG, αλλά τον Atheroangel και θα πρέπει να το δουλέψουν αρκετά μαζί, αλλά και το γεγονός πως η Fnatic δεν έχει εμπειρία στην παγκόσμια ανταγωνιστική σκηνή. Για να δούμε, θα καταφέρει η Ευρώπη να ανορθώσει ανάστημα και να κατακτήσει την πρωτιά στη φετινή BlizzCon;

Νότια Κορέα

  •  Team L5 (KR #1 seed)

Μία από τις δυο ομάδες που φτιάχτηκε μέσα από τις στάχτες της διαλυμένης TNL, η Team L5 θεωρείται  πιο αδύναμη από την MVP Miracle. Αυτή η αντίληψη σβήστηκε όταν κατάφεραν να καταπλήξουν τον κόσμο με την νίκη τους με 3-0 έναντι των Summer Global Champions Tempo Storm στο Power League. Μπορεί η Tempo Storm να πήρε την εκδίκησή της στους Τελικούς, αλλά δεν παραδόθηκαν εύκολα καθώς τους υποχρέωσαν σε 7 παιχνίδια. Συνέχισαν το ίδιο μοτίβο στο Super League, καθώς έφεραν τους MVP Black στα όρια τους, κατέρριψαν τη MVP Miracle δυο φορές στα Playoffs και στη συνέχεια στο Τελικό κατατρόπωσαν τους MVP Black με 4-2. Η L5 έχει εξελιχθεί σε μια απίστευτα δυνατή ομάδα και όπως φαίνεται είναι δύσκολο να κατατροπωθεί.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ο βασικός Warrior player και πρώην μέλος της TNL, Noblesse,  είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος Muradin στον κόσμο.

Ο sCsC ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος των TNL σαν Warrior player και με την ευελιξία του να  το γυρνά σε melee. Είναι ευέλικτος, παίζει από ranged Assassins, Warriors, μέχρι και melee Assassins/bruisers σε εξαιρετικά άριστο επίπεδο.

Ο Jeongha είναι ο βασικός bruiser/ melee Assassin player στη L5. Έχει αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα του Rich, καθώς γίνεται γνωστός για τα plays του ως Thrall. Παίζει στη Κορέα Heroes of the Storm για αρκετό καιρό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου με αρκετά δυνατές ομάδες.

  •  MVP Black (KR #2 seed)

Είναι μια από τις ομάδες που έχει αντέξει περισσότερο και μια από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως. Άρχισαν να φτιάχνουν τον θρύλο γύρω από το όνομά τους στο MSI, νικώντας την Αμερικάνικη υπερομάδα Tempo Storm με 3-0. Θεωρείται έκτοτε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και το μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την Κορέα στο BlizzCon, αλλά κατατροπώθηκε με 4-2 από Team DK Τελικό του SuperLeague 2015.

Παρά τη μεγάλη αυτή ήττα, κατάφερε να γίνει ακόμα πιο δυνατή νικώντας κάθε event, στο οποίο λάμβανε μέρος μέχρι το Season 2 του Super League, όπου έχασε με 0-4 έναντι της Tempest (τώρα γνωστή ως Tempo Storm). Εν τω μεταξύ κέρδισαν σε 41 straight maps και σε 34 match, ένα ανήκουστο κατόρθωμα.

Χωρίς αμφιβολία είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στον κόσμο και αρκετά αγαπητή στον κόσμο, καθώς έχει πολλούς φαν.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ο Rich θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Έγινε γνωστός εξαιτίας του Thrall του, αλλά τον έχουμε δει να παίζει επίσης εξαιρετικά τον Medivh και τον Alarak. Παρόλο που έχουμε να τον δούμε καιρό να παίζει την Kerrigan στο Infernal Shrines, ήταν επίσης εντυπωσιακό να βλέπεις το στυλ του πάνω σε αυτή την ηρωίδα.

Ο Sign θεωρείται ο καλύτερος Warrior player στον κόσμο. Παίζει διάφορους ήρωες του ρόλου του σε εξαιρετικά καλό επίπεδο, αλλά ξεχωρίζει ο ETC του.

Μια ματιά στο region

Οι προσδοκίες για την Κορέα είναι εξαιρετικά μεγάλες. Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε ένα αμιγώς Κορεατικό τελικό.

Κίνα

  •  ZeroPanda (CN Seed #1)

Αυτό που πρέπει να ξέρετε για αυτή την ομάδα είναι πως 3 από τα 5 μέλη της ανήκαν στην πρώην Edward Gaming. Μπορεί να τερμάτισε η τελευταία 2η στα Spring Global Championships, αλλά φάνηκε δυνατότερη από το προσδοκώμενο. Παρόλο που είχαν μερικές κοιλιές κατά τη διάρκεια του Gold League, χαρίζοντας αγώνα στην eStar Gaming και στη Super Perfect Team, αναμένεται να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στο BlizzCon. Σε επίπεδο αγγίζουν εκείνο τον Κορεατών και ελπίζουμε να μην έχουν θέμα με τη βίζα τους και να τους δούμε στο BlizzCon.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ο m, πρώην παίκτης της EDG, είναι ένας από τους καλύτερους Assassin player στον κόσμο. Είναι γνωστός για τα plays του ως Thrall, Zeratul και Greymane, αλλά και για την ευελιξία του να παίζει άλλους melee Assassins/bruisers ή ακόμα και Warriors όταν είναι απαραίτητο.

  •   Super Perfect Team (CN Seed #2)

Ήταν μεγάλη έκπληξη που βγήκε δεύτερη στο region της, καθώς αναμενόταν να δοθεί η θέση αυτή είτε στην  eStar Gaming είτε στην  X-team. Είναι μια ομάδα που ευνοήθηκε από τις αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι. Όμως, στα teamfights δεν έχουν άμεση ανταπόκριση και καμία στρατηγική και είναι ένα σημείο που πρέπει να κοιτάξουν. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το ανακαλύψουμε, καθώς έχουν ήδη προβλήματα οι παίκτες με τη βίζα τους.

Παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ο Misaka είναι ο μόνος τους παίκτης με εμπειρία σε διεθνής αγώνες,καθώς ήταν μέλος της X-Team.

Μια ματιά στο region

Η Κινέζικη σκηνή χτυπήθηκε άσχημα. Έτσι, δεν έχει πολλά ταλέντα στο δυναμικό της. Ακόμα, και η Ευρώπη που ακολουθούσε την Κίνα σε δύναμη παικτών και ταλέντων πλέον βρίσκεται μπροστά.

Ταϊβάν

  •  Please Buff Arthas

Μετά από πολλούς κόπους κατάφεραν να αντιπροσωπεύσουν τη Ταϊβάν. Για να δούμε, θα είναι μια δυνατή δύναμη ή δεν θα τα καταφέρουν και θα ναυαγήσει μια ανερχόμενη δύναμη;

Νότια Αμερική

  •  Burning Rage

Την έχουμε ξαναδεί ως Big Gods στα Spring Global Championships και στα Summer Global Championships. Είχαν μερικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια των προκριματικών του region τους, πάραυτα κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για το φετινό BlizzCon. Μια ευκαιρία που πέρυσι τους στερήθηκε εξαιτίας προβλημάτων με τη βίζα τους. Φέτος, θα τους δούμε στη σκηνή, καθώς επιλύθηκε το θέμα αυτό.

Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία

  •  Reborn

Ήταν γνωστή ως Negative Synergy, όταν έπαιξε στα Spring Global Championships και στα Summer Global Championships και ήταν ένα πραγματικό σοκ πως έχασε από μια ομάδα που λέγεται Reborn και έπειτα που τα 4 από τα 5 μέλη της εισχώρησαν σε αυτή την ομάδα, με τον Sashin να είναι το μόνο μέλος της που δεν μετακόμισε στην ομάδα. Έτσι, τους δίνεται η ευκαιρία να καταπλήξουν το κοινό στο BlizzCon και ίσως να καταλάβουν μια καλή θέση.

Νοτιοανατολική Ασία

  • Philippines Imperium Pro Gaming

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος 2015, μια ομάδα επονομαζόμενη ως Relics έπαιξε αρκετά καλά ενάντια στη Cognitive Gaming και στη Complexity Gaming, παρόλο που τελικά έχασε και δεν τα κατάφερε στη φάση των ομίλων.

Δύο από τα μέλη της, ο Zeys και ο Mirr, ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με τους Stronger και harharrr και σχημάτισαν μια σούπερ Νοτιοανατολική Ασιατική ομάδα. Κυριαρχούσαν κατά τη διάρκεια του Southeast Asia Fall Regional, αλλά ανέβηκε το επίπεδο ανταγωνισμού των τοπ ομάδων της Blizzcon.

Η εβδομάδα της Blizzcon ανοίγει την αυλαία του 26-28 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. PDT. Μπορείτε να δείτε όλες τις ομάδες πλην αυτές που είχαν την πρώτη θέση στο region τους στο κανάλι του twitch, BlizzHeroes.

 

Πηγή

Αυτός ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί Μπισκότα (Cookies)

Τα Cookies είναι αρχεία τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και μας βοηθάνε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.Τα Cookies μας είναι απόλυτα ασφαλή.

Καθώς και Cookies προερχόμενα απο τρίτες σελίδες, όπως Google Analytics, Facebook και Twitter, για ανάλυση των προτιμήσεων σας στο περιεχομένο της Ιστοσελίδας μας και για τα Comments σας, για να σας παρέχουμε περισσότερο και καλύτερο υλικο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

x